Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@10:09:57 GMT

روزه داری مقدمه متقی شدن است/ ظاهر و باطن روزه داری

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۵۲۳۰۸

روزه داری مقدمه متقی شدن است/ ظاهر و باطن روزه داری

دریافت 5 MB

به گزارش خبرنگار مهر، صوت پیش رو جلسه دوم از سخنرانی آیت الله تحریری در مورد ماه مبارک رمضان است که از لینک بالا می‌شنوید.

آیت الله محمدباقر تحریری در این فایل صوتی می‌گوید: «روزه برای این است که انسان به تقوی برسد. روزه داری مقدمه متقی شدن است چون دارای ابعاد مختلفی است. یک بعد ظاهری دارد و یک ابعاد باطنی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد ظاهری امساک است که انسان تمرین می‌کند که در یک ماه از اول طلوع فجر تا مغرب از انجام یک سری امور پرهیز کند. اما روزه داری فقط امساک نیست بلکه انسان باید سعی کند اعضا و جوارح خود را مواظبت کند. پیامبر فرمود بالاترین عمل در این ماه ورع از محارم الهی است.»

کد خبر 4917617

منبع: مهر

کلیدواژه: روزه داری ماه مبارك رمضان ماه مبارك رمضان ویروس کرونا ماه رمضان ۹۹ کنفرانس بین المللی قرآن شهید مطهری شبکه چهار سیما کاظم صدیقی دعا و نیایش معرفی کتاب رادیو گفتگو تفسیر قرآن حضرت خدیجه س فضای مجازی روزه داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۲۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله یدالله صفری ظهر یکشنبه با حضور در مدرسه علمیه تخصصی ولیعصر در آئین گرامیداشت مقام معلم با اشاره به تبیین ارزش و جایگاه معلم اظهار کرد: جایگاه معلم بسیار بزرگ‌تر از یک شغل و منصب است چرا که انسانیت در گرو تربیت معلم است.

وی با بیان اینکه معلمان میراث‌دار راه و روش انبیا و اولیای الهی هستند، افزود: اگر امانتداری برجسته‌ترین اوصاف انسان و انسان گران‌بهاترین امانت الهی باشد پس معلم بی‌نظیرترین امین و امانتدار است چرا که وظیفه تربیت انسان را بر عهده دارد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان بهری به ایثار و اخلاص اساتید حوزه‌های علمیه اشاره کرد و ادامه داد: اساتید خواهر حوزوی با ایثار و اخلاص خود در مسیر تربیت فرزندان این جامعه همواره در تلاش و کوشش هستند و اجر و پاداشی خاص در نزد خداوند متعال دارند.

آیت الله صفری تصریح کرد: حوزه‌های علمیه اعم از برادران و خواهران مهمترین نقش تربیتی را در جامعه ایفا می‌کنند به‌خصوص خواهران طلبه که با ایثار و فداکاری خود نهال مقدس خانواده را آبیاری کرده و به مرحله کمال می‌رسانند.

کد خبر 6097055

دیگر خبرها

  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • عریانی مقدمه بی‌حیایی است
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد
  • برگزاری اولین جشنواره ی خوشنویسی امیرنظام گروسی
  • ویژگی حجاج در سفر معنوی حج/ برائت مشرکان اصل قرآنی است
  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • وعده صادق آب به خانه مورچه ریخت/ نمایش باطن حقوق بشر آمریکایی
  • ضرورت تربیت و پرورش نیرو علیه استکبار جهانی